Σαρωτές Γραφείων

Roll scanners / Flatbed scanners.

Από μικρότερους σαρωτές desktop ιδανικά για μικρό-μεσαίους οργανισμούς, departmental που έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα αλλά και σαρωτές production για μεγαλύτερου όγκου ανάγκες.

Η BIS διαθέτει μεγάλη ποικιλία σαρωτών εγγράφων σε διάφορες αναλύσεις, σε ταχύτητες από 20 εικόνες ανά λεπτό (ipm - images per minute) έως και 800 ipm για όλα τα μεγέθη χαρτιών από το μικρότερο έγγραφο μέχρι και Α3.

e-series desktop thumb

Alaris E1025

Εταιρεία: Kodak Κωδ. Προϊόντος: E1025
Μέγεθος Χαρτιού
A4
Ημερήσιος Κύκλος Παραγωγής
3000
Ταχύτητα Σάρωσης ppm
25
Ανάλυση DPI
600
Τροφοδότης χαρτιού (ADF)
80

Περιγραφή:

Ο σαρωτής Alaris Ε1025 προσφέρει μία ταχύτερη λύση για τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Είναι αποτελεσματικός και αξιόπιστος ώστε να γίνει η διαχείρηση των πληροφοριών σας με ακρίβεια σε ότι αφορά τη συλλογή και την ψηφιοποίση εγγράφων. Παρέχει την επιλογή 9 διαφορετικών τρόπων σάρωσης έτσι ώστε να προσαρμόζεται σε ειδικές ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Η τεχνολογία Perfect Page βελτιστοποιεί την ανάλυση της εικόνας. Η τεχνολογία Smart Touch Alaris προσφέρει ταχύτητα στην εκτέλεση των διεργασιών σάρωσης με ένα απλό πάτημα. Ταχύτητα σάρωσης 25 σελίδες/ λεπτό. Αυτόματος τροφοδότης 80 σελίδων Α4,USB 3.0.