1. Μειώστε το κόστος.

Η σειρά σαρωτών Alaris S2000 διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην απαιτείται υπολογιστής υψηλών προδιαγραφών.


2. Προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

Οι σαρωτές S2000 έχουν τη δυνατότητα να σαρώνουν κάρτες (πιστωτικές, επαγγελματικές, τραπεζικές, διπλώματα οδήγησης κλπ.) για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας.


3. Ευελιξία διασύνδεσης.

Η δυνατότητα σύνδεσης μέσω ενσύρματου δικτύου, Wi-Fi ή USB σας επιτρέπει να επιλέξετε τον τρόπο λειτουργείας που επιθυμείτε. Οι σαρωτές S2060w / S2080w είναι κατάλληλοι για συνεργάτες που εργάζονται σε γραφεία και μικρές ομάδες έως και 10 άτομα, ικανοί να χρησιμοποιηθούν σε λειτουργία δικτύου.


4. Γρήγορη ταχύτητα και ανώτερη ποιότητα εικόνας.

Η τεχνολογία Perfect Page βελτιστοποιεί τις σαρωμένες εικόνες για να παρέχει τις καλύτερες πληροφορίες ποιότητας.


5. Χωρίς εμπλοκές χαρτιού.

Η τεχνολογία ενεργής τροφοδοσίας ευθυγραμμίζει αυτόματα την αιχμή όλων των σελίδων - μειώνει τις ανάγκες προετοιμασίας εγγράφων ενώ η ελεγχόμενη τροφοδοσία οργανώνει έξυπνα την παραγωγή.


6. Μεγάλη και έγχρωμη οθόνη διαχείρισης.

Χρήση προκαθορισμένων ρυθμίσεων εργασίας δίνει τη δυνατότητα των επαναλαμβανόμενων, σύνθετων εργασιών, τόσο εύκολα όσο με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα Smart Touch και Capture Pro Limited Edition δίνουν την ταχύτερη επιλογή ρυθμίσεων.


7. Εύχρηστο και ασφαλές.

Εύκολη εγκατάσταση και ενημέρωσή των απομακρυσμένων σαρωτών, περιλαμβάνοντας πρωτόκολλα ασφάλειας για σάρωση μέσω δικτύου. Η βραβευμένη δυνατότητα εύκολης ρύθμισης μειώνει σημαντικά τον χρόνο που απαιτείται για την εγκατάσταση και διαμόρφωση νέων σαρωτών στο δίκτυο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορη και εύκολη διαχείριση και διασφάλιση των επιθυμητών ρυθμίσεων.


8. Έξυπνες δυνατότητες για αύξηση παραγωγής.

Η έξυπνη προστασία εγγράφων αποτρέπει τις εμπλοκές και προστατεύει έγγραφα από φθορές. Η ανάγνωση γραμμικού κώδικα εξυπηρετεί στην ακριβή και ταχύτερη εξαγωγή δεδομένων. H ευφυής μηχανή επεξεργασίας ενισχύει τον εντοπισμό προβλημάτων κατά τη σάρωση.


9. Εγγύηση προϊόντος.

Στην περίπτωση βλάβης, οι σαρωτές διαθέτουν εγγύηση 3 ετών με άμεση αντικατάσταση (AUR) και δυνατότητα επέκτασης αυτής σε 5 χρόνια.

Μικρότερες διαστάσεις με μεγαλύτερη παραγωγή από τους σαρωτές της σειράς S2000.