Σαρωτές Τμημάτων

Roll scanners / Flatbed scanners.

Από μικρότερους σαρωτές desktop ιδανικά για μικρό-μεσαίους οργανισμούς, departmental που έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα αλλά και σαρωτές production για μεγαλύτερου όγκου ανάγκες.

Η BIS διαθέτει μεγάλη ποικιλία σαρωτών εγγράφων σε διάφορες αναλύσεις, σε ταχύτητες από 20 εικόνες ανά λεπτό (ipm - images per minute) έως και 800 ipm για όλα τα μεγέθη χαρτιών από το μικρότερο έγγραφο μέχρι και Α3.

s3060

S3060

Εταιρεία: Kodak Κωδ. Προϊόντος: S3060
Μέγεθος Χαρτιού
Α3
Ημερήσιος Κύκλος Παραγωγής
25000
Ταχύτητα Σάρωσης ppm
60
Τροφοδότης χαρτιού (ADF)
300
Ανάλυση DPI
600

Περιγραφή:

Ο σαρωτής KODAK S3060 διαθέτει έναν ενσωματωμένο σαρωτή επίπεδης επιφάνειας A4 που είναι ιδανικό για οποιαδήποτε έγγραφο που δεν μπορεί να περάσει από τον αυτόματο τροφοδότη. Με κορυφαία τεχνολογία βελτίωσης εικόνας για τη βελτιστοποίηση της ακρίβειας του OCR, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το μέγεθος του αρχείου, αξιόπιστο χειρισμό χαρτιού για την ελαχιστοποίηση της βλάβης του εγγράφου και του χρόνου που αφιερώνεται στο σαρωτή και δωρεάν χρήση λογισμικού που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διανέμουν δεδομένα στο σημείο που απαιτείται από το πάτημα του με ένα κουμπί, το S3060 συμβάλλει στη βελτίωση της παραγωγικότητας του προσωπικού σας, στη βελτίωση της ταχύτητας, της ακρίβειας και της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών σας και στη βελτίωση της κερδοφορίας. Προσθέστε σε αυτό τις δυνατότητες ασφάλειας και ενσωμάτωσης σε εταιρικό επίπεδο και διαθέτετε έναν σαρωτή που έχει νόημα για όλους τους οργανισμούς σήμερα και αύριο.

s3100

S3100

Εταιρεία: Kodak Κωδ. Προϊόντος: S3100
Μέγεθος Χαρτιού
Α3
Ημερήσιος Κύκλος Παραγωγής
45000
Ταχύτητα Σάρωσης ppm
100
Ανάλυση DPI
600
Τροφοδότης χαρτιού (ADF)
300

Περιγραφή:

Το KODAK S3100 Scanner προσφέρει σάρωση για πολλούς χρήστες με ενσωματωμένο δίκτυο που μπορεί να σας κάνει παραγωγικούς σήμερα ή είναι έτοιμος να αναπτυχθεί μαζί σας καθώς οι ανάγκες σας αλλάζουν. Η κορυφαία μας τεχνολογία βελτίωσης εικόνας μπορεί να βελτιστοποιήσει την ακρίβεια του OCR μειώνοντας παράλληλα το μέγεθος του αρχείου, πράγμα που σημαίνει ότι το S3100 μπορεί να σας βοηθήσει να καταγράψετε με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και να παραδώσετε δεδομένα στο ακριβώς σημείο που χρειάζεστε - είτε για να συνεργαστείτε είτε για να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική διαδικασία. Ο αξιόπιστος χειρισμός χαρτιού μπορεί να ελαχιστοποιήσει τη ζημιά του εγγράφου και το χρόνο που αφιερώνεται στο σαρωτή που βελτιώνει την ταχύτητα, την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών σας. Το πακέτο δωρεάν λογισμικού σάς επιτρέπει να διανέμετε δεδομένα στο σημείο που απαιτείται από το πάτημα ενός κουμπιού και οι λειτουργίες ασφάλειας και ενσωμάτωσης σε επίπεδο επιχείρησης σάς προσφέρουν έναν σαρωτή που έχει νόημα και βελτιώνει την κατώτατη γραμμή σας.

s3100f

S3100f

Εταιρεία: Kodak Κωδ. Προϊόντος: S3100f
Μέγεθος Χαρτιού
Α3
Ημερήσιος Κύκλος Παραγωγής
45000
Ταχύτητα Σάρωσης ppm
100
Ανάλυση DPI
600
Τροφοδότης χαρτιού (ADF)
300

Περιγραφή:

Ο σαρωτής KODAK S3100f διαθέτει έναν ενσωματωμένο σαρωτή επίπεδης επιφάνειας A4 για εξαίρεση χειρισμού εγγράφων και ενσωματωμένη επεξεργασία εικόνας για τη μείωση των απαιτήσεων στους υπολογιστές σας. Ο αξιόπιστος χειρισμός χαρτιού και η ευθεία επιλογή διαδρομής χαρτιού μπορούν να ελαχιστοποιήσουν τη ζημιά εγγράφων που βελτιώνει την ταχύτητα, την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών σας και βελτιώνει την κερδοφορία. Η κορυφαία μας τεχνολογία βελτίωσης εικόνας μπορεί να βελτιστοποιήσει την ακρίβεια του OCR ενώ ταυτόχρονα μειώνει το μέγεθος του αρχείου, πράγμα που σημαίνει ότι το S3100f μπορεί να σας βοηθήσει να καταγράψετε την καλύτερη ποιότητα εικόνας και να παραδώσετε δεδομένα στο σημείο που το χρειάζεστε. Το πακέτο δωρεάν λογισμικού σάς δίνει τη δυνατότητα να διανέμετε δεδομένα στο σημείο που απαιτείται από το πάτημα ενός κουμπιού και οι λειτουργίες ασφάλειας και ενσωμάτωσης σε επίπεδο επιχείρησης σάς προσφέρουν έναν σαρωτή που έχει νόημα για όλες τις απαιτήσεις λήψης.

s3120

S3120

Εταιρεία: Kodak Κωδ. Προϊόντος: S3120
Μέγεθος Χαρτιού
Α3
Ημερήσιος Κύκλος Παραγωγής
50000
Ταχύτητα Σάρωσης ppm
120
Ανάλυση DPI
600
Τροφοδότης χαρτιού (ADF)
300

Περιγραφή:

Ο σαρωτής KODAK S3120 έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει παραγωγικούς με εργασίες σάρωσης που απαιτούν μεικτά έγγραφα σε μεγάλες παρτίδες. Ο αξιόπιστος χειρισμός χαρτιού ελαχιστοποιεί τη ζημιά του εγγράφου και το χρόνο που αφιερώνεται στο σαρωτή, γεγονός που συμβάλλει στη βελτίωση της παραγωγικότητας του προσωπικού σας, στη βελτίωση της ταχύτητας και στη βελτίωση της κερδοφορίας. Προσφέρει λειτουργίες σε επίπεδο επιχείρησης, όπως ενσωματωμένη επεξεργασία εικόνας και ενσύρματη σύνδεση δικτύου, καθώς και τα τυπικά προγράμματα οδήγησης TWAIN και ISIS® που διασφαλίζουν την ενσωμάτωση με τα υπάρχοντα συστήματά σας. Με κορυφαία τεχνολογία βελτίωσης εικόνας για βελτιστοποίηση της ακρίβειας OCR, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το μέγεθος του αρχείου και δωρεάν χρήση λογισμικού που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διανέμουν δεδομένα στο σημείο που απαιτείται από το πάτημα ενός κουμπιού. Το S3120 επιταχύνει την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών σας που έχει νόημα για όλους τους οργανισμούς σήμερα και αύριο.